Wiklunds Murning o Plattsättning

Dalarnas län

Information

Wiklunds Murning o Plattsättning är en verksamhet som finns i Avesta. I Wiklunds Murning o Plattsättning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiklund, Per Olof som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wiklunds Murning o Plattsättning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wiklunds Murning o Plattsättning på telefon 070-3976160.

Murning, plattsättning och snickeriarbeten.

Idag är Wiklunds Murning o Plattsättning av bolagstypen Enskild firma.

Wiklunds Murning o Plattsättning är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wiklunds Murning o Plattsättning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Wiklunds Murning o Plattsättning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wiklunds Murning o Plattsättning så är det följande:

Wiklunds Murning o Plattsättning har 610613-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.