Harjunpää Design

Dalarnas län

Information

631209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Harjunpää Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harjunpää Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Harjunpää Design finns i.

Harjunpää Design har varit registrerat sedan 2006-07-06 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harjunpää Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Harjunpää Design är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för Harjunpää Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harjunpää Design så kan ni göra det på telefon genom 070-6201718 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad. Rostlagning, motorservice, plåtmodifiering, styling samt försäljning av nya och begagnade bildelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Harjunpää Design och det är Harjunpää, Markku Johannes som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,