L. Plomér

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Enskild firma som heter L. Plomér. Det finns flera bolag som liknar L. Plomér i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

L. Plomér är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1996-06-26 så har L. Plomér varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är L. Plomér och det finns fler bolag som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med L. Plomér så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med L. Plomér så kan ni göra det på 0226-66260.

Konsultverksamhet inom databranscen, ekonomi, redovisning, och kameral verksamhet. Arealberäkningar. Handel med virke och förädlade träprodukter. Handel med färg och färggrossist- varor. Handel med aktier och värdepapper. Köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter. Skogsarbete, röjning, huggning, körning och plantering, maskinellt och manuellt. Produktutveckling och försäljning av varor inom mina verksamhetsområden. Till samtliga ovanstående verksamhetsgrenar tillhörande förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Plomér, Lena Mariana som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

L. Plomér har 640315-XXXX som sitt organisationsnummer.