COMO i Grådö

Dalarnas län

Information

640707-XXXX är organisationsnummer för bolaget COMO i Grådö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som COMO i Grådö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som COMO i Grådö finns i.

COMO i Grådö har varit registrerat sedan 2007-09-10 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för COMO i Grådö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

COMO i Grådö är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för COMO i Grådö är följande:

Vill ni komma i kontakt med COMO i Grådö så kan ni göra det på telefon genom 0226-18165 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med COMO i Grådö och det är Olsson, Jan Ola som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,