T.A. Auto Body

Dalarnas län

Information

670415-XXXX är organisationsnummer för bolaget T.A. Auto Body. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.A. Auto Body är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som T.A. Auto Body finns i.

T.A. Auto Body har varit registrerat sedan 2005-10-10 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.A. Auto Body så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

T.A. Auto Body är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för T.A. Auto Body är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.A. Auto Body så kan ni göra det på telefon genom 0226-13929 eller genom brev på följande adress:

Bilplåtslageri, handel med fordonsdelar

Det finns olika personer som har en koppling med T.A. Auto Body och det är Abrahamsson, Bror Thomas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,