Dala Bygg o Montage Service Avesta

Dalarnas län

Information

Dala Bygg o Montage Service Avesta hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Dala Bygg o Montage Service Avesta finns. I Avesta så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Dala Bygg o Montage Service Avesta tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Dala Bygg o Montage Service Avesta har haft sedan 2003-04-10. Dala Bygg o Montage Service Avesta har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dala Bygg o Montage Service Avesta så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-18134.

Avesta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Dala Bygg o Montage Service Avesta har idag 680110-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dala Bygg o Montage Service Avesta

Bygg och montage, även småskalig snickeriverksamhet såsom räcke och stolpar, köksmontering, fukt och mögelskador och allt inom bygg förekommande verksamhet.

I Dala Bygg o Montage Service Avesta så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .