Bostadsrättsföreningen Solliden

Dalarnas län

Information

Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bo- stadshus, beläget å tomterna Ingeborgbo 5:5 och 4:8 i Horndal för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Solliden vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Avesta så är Bostadsrättsföreningen Solliden en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1950-09-08 så skapades Bostadsrättsföreningen Solliden och verksamheten är har ej F-skattsedel.

782000-0094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Avesta.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Solliden och det finns många verksamheter som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Solliden så går det att nå dem via telefon på 0226-59550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Solliden är Johansson, Curt Folke som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Christina Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Solback, Per Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Sven-Erik som är född 1938 och har titeln Suppleant, Strandberg, Anna Ingegerd som är född 1933 och har titeln Suppleant, .