Bostadsrättsföreningen Södergård

Dalarnas län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Avesta och Bostadsrättsföreningen Södergård är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Södergård är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Södergård är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Södergård är ett Bostadsrättsförening och skapades 1951-11-23. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Södergård ska trivas.

Bostadsrättsföreningen Södergård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att genom förvärv av fast egendom i Fors, Folkärna kommun, åt medlemmar upplåta bostäder under nytt- janderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Södergård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bostadsrättsföreningen Södergård och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Södergård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-30425.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Mikael Larsson och Yngve Nilsson två i förening..

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Södergård är Larsson, Åke Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungcrantz, Mary Helga Maria som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Yngve som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gurli som är född och har titeln Suppleant, Åsander, Karin Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Södergård har 782000-0417 som sitt organisationsnummer.