Bostadsrättsföreningen Höjden

Dalarnas län

Information

Föreningen har till ändamål att uppföra, besitta och förvalta bo- stadshus, beläget å tomterna nr 1 och 2 i kvarteret Höken i Avesta för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Höjden vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Avesta så är Bostadsrättsföreningen Höjden ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1943-12-28 så skapades Bostadsrättsföreningen Höjden och bolaget är har F-skattsedel Bostadsrättsföreningen Höjden har haft det sedan 1994-01-01.

Bostadsrättsföreningen Höjden är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

782000-0854 är organisationsnummret för bolaget som finns i Avesta.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Höjden och det finns många bolag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Höjden så går det att nå dem via telefon på 0226-59550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av två styrelseledamöter ; i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Höjden är Bergqvist, Nils Torsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Lennart Micael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Bo Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Juvas Nils Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Isaksson, Eva-Britt Louise Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, .