Lindbäck Racing

Dalarnas län

Information

850505-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lindbäck Racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindbäck Racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Lindbäck Racing finns i.

Lindbäck Racing har varit registrerat sedan 2001-06-13 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindbäck Racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-06.

Lindbäck Racing är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för Lindbäck Racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindbäck Racing så kan ni göra det på telefon genom 0226-56579 eller genom brev på följande adress:

Tävling och träning i Speedway och Alpin skidåkning.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindbäck Racing och det är Lindbäck, Antonio som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lindbäck, Ola som är född 1949 och har titeln Prokurist,