EOF Ekonomikonsult Handelsbolag

Dalarnas län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Avesta och EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1978-10-12. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som EOF Ekonomikonsult Handelsbolag ska trivas.

EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet, uthyrning av husbilar och fjällstugor och travsportsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är EOF Ekonomikonsult Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med EOF Ekonomikonsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-67170.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med EOF Ekonomikonsult Handelsbolag är Eklund, Björn Jonas som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Eklund, Lars Olof som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Eklund, Marie-Ann som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

EOF Ekonomikonsult Handelsbolag har 916463-8240 som sitt organisationsnummer.