Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag

Dalarnas län

Information

916582-7537 är organisationsnummer för verksamheten Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Avesta som är den kommunen som Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag finns i.

Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-07-29 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Mikael Karlsson.

Vill ni komma i kontakt med Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nyhyttan 10, 774 91, Avesta

Uthyrning och försäljning av husvagnar, släpvagnar och fritidsartiklar, samt försäljning av bilar och bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Birgittas Bokföringsservice Eftr. Handelsbolag och det är Karlsson, Kurt Jonny Mikael som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Bolagsman,