Handelsbolaget Avesta Expressåkeri

Dalarnas län

Information

Handelsbolaget Avesta Expressåkeri hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Handelsbolaget Avesta Expressåkeri finns. I Avesta så finns det många olika Handelsbolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Avesta Expressåkeri tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Avesta Expressåkeri har haft sedan 1994-01-01. Handelsbolaget Avesta Expressåkeri har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Avesta Expressåkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till Folkareg. 40, 775 70, Krylbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-12421.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Avesta Expressåkeri har idag 916942-1576 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Avesta Expressåkeri

Flyttningar och budtransporter samt därmed förenlig verksamhet.

I Handelsbolaget Avesta Expressåkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunnberg, Leif Karl Einar som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sven Olov som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .