Jugansbo Gård Handelsbolag

Dalarnas län

Information

969647-7323 är organisationsnummer för verksamheten Jugansbo Gård Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jugansbo Gård Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Avesta som är den kommunen som Jugansbo Gård Handelsbolag finns i.

Jugansbo Gård Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-02-10 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jugansbo Gård Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jugansbo Gård Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för Jugansbo Gård Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Jugansbo Gård Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0226-75022 eller genom brev på följande adress:
Mestaäng 3, 774 99, By Kyrkby

Jordbruk och skogsbruk samt entreprenadmässig körning inom dessa grenar.

Det finns olika personer som har en koppling med Jugansbo Gård Handelsbolag och det är Ek, Johan Erik som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Ek, Lars Verner som är född 1966 och har titeln Bolagsman,