Borger Trading Kommanditbolag

Dalarnas län

Information

Borger Trading Kommanditbolag är ett bolag som finns i Avesta. I Borger Trading Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borger, Per Anders Jonas som är född 1970 och har titeln Komplementär, Borger, Jan Gunnar som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borger Trading Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borger Trading Kommanditbolag på telefon 0226-51999.

Handel med beklädnad och fritidsprodukter såsom dam- och herrkläder, accessoarer, smycken, musikinstrument med tillbehör såsom förstärkare, högtalare samt effektprocessorer.

Idag är Borger Trading Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Borger Trading Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Borger Trading Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-08 och Borger Trading Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borger Trading Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Borger Trading Kommanditbolag har 969718-4100 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.