hus och stug service i mellan sverige handelsbolag

Dalarnas län

Information

969729-8181 är organisationsnummer för bolaget hus och stug service i mellan sverige handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som hus och stug service i mellan sverige handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Avesta som är den kommunen som hus och stug service i mellan sverige handelsbolag finns i.

hus och stug service i mellan sverige handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för hus och stug service i mellan sverige handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

hus och stug service i mellan sverige handelsbolag är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för hus och stug service i mellan sverige handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Axelsson, Anders Åke

Vill ni komma i kontakt med hus och stug service i mellan sverige handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-5006295 eller genom brev på följande adress:
Uppsjöv. 13, 774 91, Avesta

Fastighetstillsyn, skötsel och reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med hus och stug service i mellan sverige handelsbolag och det är Axelsson, Anders Åke som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Steinbach, Jessica Elinor Birgitta som är född 1984 och har titeln Bolagsman,