Inga-Lills Hantverk

Dalarnas län

Information

370723-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Inga-Lills Hantverk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inga-Lills Hantverk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Inga-Lills Hantverk finns i.

Inga-Lills Hantverk har varit registrerat sedan 1983-02-08 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inga-Lills Hantverk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Inga-Lills Hantverk är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för Inga-Lills Hantverk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Inga-Lills Hantverk så kan ni göra det på telefon genom 0226-70160 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hantverksprodukter samt försäljning av present- och hushållsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Inga-Lills Hantverk och det är Selander, Inga Linnea som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,