Tommies Torgservice

Dalarnas län

Information

440220-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tommies Torgservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommies Torgservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Tommies Torgservice finns i.

Tommies Torgservice har varit registrerat sedan 1991-04-19 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommies Torgservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tommies Torgservice är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för Tommies Torgservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommies Torgservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Torghandel med försäljning av frukt och grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommies Torgservice och det är Ahlström, Tommy Karl Ove som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,