Röda Katten

Dalarnas län

Information

460902-XXXX är organisationsnummer för företaget Röda Katten. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Röda Katten är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Röda Katten finns i.

Röda Katten har varit registrerat sedan 1996-08-27 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Röda Katten så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Röda Katten är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för Röda Katten är följande:

Vill ni komma i kontakt med Röda Katten så kan ni göra det på telefon genom 0226-40043 eller genom brev på följande adress:

Konsult och utbildning inom hantverk samt tillverkning, inköp och försäljning av desamma.

Det finns olika personer som har en koppling med Röda Katten och det är Valter, Kerstin Bodil som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,