BL BilruteService

Dalarnas län

Information

480613-XXXX är organisationsnummer för bolaget BL BilruteService. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BL BilruteService är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som BL BilruteService finns i.

BL BilruteService har varit registrerat sedan 2003-09-22 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för BL BilruteService så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BL BilruteService är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för BL BilruteService är följande:

Vill ni komma i kontakt med BL BilruteService så kan ni göra det på telefon genom 0226-66240 eller genom brev på följande adress:

Lagning av bilrutor.

Det finns olika personer som har en koppling med BL BilruteService och det är Bengtsson, Gunda Mari-Ann som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,