Avesta Steel Design

Dalarnas län

Information

510305-XXXX är organisationsnummer för företaget Avesta Steel Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avesta Steel Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Avesta Steel Design finns i.

Avesta Steel Design har varit registrerat sedan 2003-12-12 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Avesta Steel Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Avesta Steel Design är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för Avesta Steel Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Avesta Steel Design så kan ni göra det på telefon genom 0226-81638 eller genom brev på följande adress:

Framtagning av designade produkter i metall och kombinationer av metall-trä-glas och sten, såsom reklamprodukter, vindflöjlar och postlådor.

Det finns olika personer som har en koppling med Avesta Steel Design och det är Segerbäck, Mats Folke som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,