Folkare Bokföringsbyrå

Dalarnas län

Information

510525-XXXX är organisationsnummer för bolaget Folkare Bokföringsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Folkare Bokföringsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som Folkare Bokföringsbyrå finns i.

Folkare Bokföringsbyrå har varit registrerat sedan 1992-11-25 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Folkare Bokföringsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Folkare Bokföringsbyrå är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för Folkare Bokföringsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Folkare Bokföringsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0226-80025 eller genom brev på följande adress:

Bokföringsbyrå.

Det finns olika personer som har en koppling med Folkare Bokföringsbyrå och det är Fredriksson, Tommy Martin som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,