G.A. Produkter

Dalarnas län

Information

511217-XXXX är organisationsnummer för företaget G.A. Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.A. Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som G.A. Produkter finns i.

G.A. Produkter har varit registrerat sedan 1981-05-08 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.A. Produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

G.A. Produkter är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för G.A. Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med G.A. Produkter så kan ni göra det på telefon genom 0280-25095 eller genom brev på följande adress:

Import och försäljning av textilvaror och barnkläder.

Det finns olika personer som har en koppling med G.A. Produkter och det är Andersson, Jörgen Olov som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,