Mauds Hem och Hudvård

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Avesta och Mauds Hem och Hudvård är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Mauds Hem och Hudvård är ett av dem. Statusen för Mauds Hem och Hudvård är att Bolaget är aktivt.

Mauds Hem och Hudvård är ett Enskild firma och skapades 1989-01-13. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mauds Hem och Hudvård ska trivas.

Mauds Hem och Hudvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Avesta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av kemisk-tekniska produkter och hudvårdsprodukter. zonterapi och därtill hörande terapier och försäljning av naturmedicin och kosttillskott som komplement till terapierna. undersköterskeverksamhet inom sjukvården, friluftsliv- och friskvårdsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mauds Hem och Hudvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Mauds Hem och Hudvård och det finns flera bolag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Mauds Hem och Hudvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-70171.

.

De som är på något sätt har med Mauds Hem och Hudvård är Eriksson, Maud Elisabet som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mauds Hem och Hudvård har 520429-XXXX som sitt organisationsnummer.