TSH Byggcentrum

Dalarnas län

Information

521229-XXXX är organisationsnummer för bolaget TSH Byggcentrum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TSH Byggcentrum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som TSH Byggcentrum finns i.

TSH Byggcentrum har varit registrerat sedan 2000-08-18 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för TSH Byggcentrum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

TSH Byggcentrum är och det finns flera bolag i Avesta som också är .

Firmatecknare för TSH Byggcentrum är följande:

Vill ni komma i kontakt med TSH Byggcentrum så kan ni göra det på telefon genom 08-6558390 eller genom brev på följande adress:

Bygg branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med TSH Byggcentrum och det är Holm, Stig Tommy som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,