Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice

Dalarnas län

Information

Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice finns. I Avesta så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice har haft sedan 2001-05-05. Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice har funnits sedan och 2001-05-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0226-51929.

Avesta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice har idag 541122-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice

Skomakeri. Nyckelservice. Försäljning av produkter relaterade till skor, lädervaror och nycklar.

I Sko-Dej Skomakeri & Nyckelservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vedberg, Gustav Sören som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .