Forssensprodukter o konsult

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Avesta och Forssensprodukter o konsult är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Forssensprodukter o konsult är ett av dem. Statusen för Forssensprodukter o konsult är att Bolaget är aktivt.

Forssensprodukter o konsult är ett Enskild firma och skapades 1990-10-23. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där företaget finns i jobbar för att företag som Forssensprodukter o konsult ska trivas.

Forssensprodukter o konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av förnödenheter till bygg-, entreprenad- och travbranschen samt försäljningsuppdrag på konsultbasis.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forssensprodukter o konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Forssensprodukter o konsult och det finns flera företag som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Forssensprodukter o konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-72087.

.

De som är på något sätt har med Forssensprodukter o konsult är Friberg, Mats Erik som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Forssensprodukter o konsult har 550728-XXXX som sitt organisationsnummer.