CIRENA

Dalarnas län

Information

550801-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CIRENA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CIRENA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Avesta som är den kommunen som CIRENA finns i.

CIRENA har varit registrerat sedan 1985-04-11 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CIRENA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

CIRENA är och det finns flera verksamheter i Avesta som också är .

Firmatecknare för CIRENA är följande:

Vill ni komma i kontakt med CIRENA så kan ni göra det på telefon genom 0226-56190 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av egenproducerade artiklar för dags-, vecko- och andra tidningar tidskrifter samt konsultativ verksamhet inom området text i reklam.

Det finns olika personer som har en koppling med CIRENA och det är Strandqvist, Dan Eric som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,