Hedlunds Radio & TV Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Hedlunds Radio & TV Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Hedlunds Radio & TV Aktiebolag finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hedlunds Radio & TV Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hedlunds Radio & TV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hedlunds Radio & TV Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hedlunds Radio & TV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Oppgårdsv. 6, 775 51, Krylbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-61228.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hedlunds Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hedlunds Radio & TV Aktiebolag har idag 556076-3905 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hedlunds Radio & TV Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning inom radio- och TV branschen och därmed förenlig verksamhet.

I Hedlunds Radio & TV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedlund, Per Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Nils Per Andreas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Torstensson, Hans Erik som är född 1947 och har titeln Revisor, Pettersson, Stig Tony som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .