Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär

Dalarnas län

Information

Bolaget skall driva detaljhandel med möbler och bosättningsvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1961-01-30 så skapades Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556076-8789 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär så går det att nå dem via telefon på 0226-61810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Krylbo Möbel- & Bosättningsaffär är Emanuelsson, Kjell Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Lena Christina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .