Krylbo Elektra Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Krylbo Elektra Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Krylbo Elektra Aktiebolag finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krylbo Elektra Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Krylbo Elektra Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Krylbo Elektra Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Krylbo Elektra Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 13, 775 51, Krylbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-61310.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Krylbo Elektra Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Krylbo Elektra Aktiebolag har idag 556084-8854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Krylbo Elektra Aktiebolag

Bolaget skall idka biltekniska arbeten, reparation och underhåll av elmotorer samt därmed förenlig verksamhet.

I Krylbo Elektra Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlin, Lars Johan Erik som är född 1977 och har titeln VD, Dahlin, Lars Johan Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Roswall, Anders Ludvig Stigsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlin, Christer Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.