Engstedt Rör Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Engstedt Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Engstedt Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engstedt Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Engstedt Rör Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1967-09-28. Men sedan 1980-01-01 så har Engstedt Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västmannag. 11, 775 52, Krylbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engstedt Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-61600.

Avesta arbetar för att bolag som Engstedt Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engstedt Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Rörentreprenörverksamhet med VVS produkter, handel med VVS produkter, förvaltning och uthyrning av fastigheter samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för Engstedt Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engstedt Rör Aktiebolag och det är följande personer, Engstedt, Erik Roger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engstedt, Anders Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstedt, Erik Stefan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Engstedt Rör Aktiebolag är 556112-1582.