Nya Tänder Cygnus Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nya Tänder Cygnus Aktiebolag ska trivas.

Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva dentaltekniskt laboratorium samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Tänder Cygnus Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Nya Tänder Cygnus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Nya Tänder Cygnus Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-50810.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlblom, Lars Åke -Swan, Jan Erik.

De som är på något sätt har med Nya Tänder Cygnus Aktiebolag är Dahlblom, Lars Åke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Swan, Jan Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Swan, Anna Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jens Malte som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Nya Tänder Cygnus Aktiebolag har 556148-9401 som sitt organisationsnummer.