Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Avesta finns det ett Aktiebolag som heter Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag i Dalarnas län. Avesta är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 1982-04-02 så har Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grytnäs 22, 774 92, Avesta. Vi ni istället prata med Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag så kan ni göra det på 0226-10313.

Bolaget skall bedriva tillverkning av bilrelaterade produkter, svetsning, import och försäljning av bilprodukter, service och injustering av bilmotorer, justering och montering av ventilationssystem, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bäckström, Joakim Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Artursson, Andreas Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Jonna Caroline som är född 1978 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Pure Performance Factory, PPF Aktiebolag har 556216-5083 som sitt organisationsnummer.