Bergslagens Hyrbil AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av bilar och minibussar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagens Hyrbil AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Bergslagens Hyrbil AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1984-11-16 så skapades Bergslagens Hyrbil AB och företaget är har F-skattsedel Bergslagens Hyrbil AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bergslagens Hyrbil AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556234-0876 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är Bergslagens Hyrbil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagens Hyrbil AB så går det att nå dem via telefon på 0226-13404 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagens Hyrbil AB är Råliden, Lars Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Mats Gunnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Frank Verner Valdemar som är född 1946 och har titeln Revisor, DERAB Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .