Hans Pettersson Bygg Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Hans Pettersson Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Hans Pettersson Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Pettersson Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hans Pettersson Bygg Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1984-02-16. Men sedan 1984-01-01 så har Hans Pettersson Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Pettersson Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-54746.

Avesta arbetar för att bolag som Hans Pettersson Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Pettersson Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra nybyggnation och reparationsverksamhet, köp och försäljning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Pettersson Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Pettersson Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Hans Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsén, Hans Henrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hans Pettersson Bygg Aktiebolag är 556240-3914.