Dala glass Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Dala glass Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Dala glass Aktiebolag finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dala glass Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dala glass Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Dala glass Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dala glass Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högboleden 39, 774 61, Avesta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-56285.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dala glass Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dala glass Aktiebolag har idag 556278-4396 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dala glass Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

I Dala glass Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stig Jan-Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Barbro Ingegerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .