Per Eriksson Holding i Krylbo AB

Dalarnas län

Information

Per Eriksson Holding i Krylbo AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Avesta som är den kommunen där Per Eriksson Holding i Krylbo AB finns. I Avesta så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per Eriksson Holding i Krylbo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Per Eriksson Holding i Krylbo AB har haft sedan 1994-01-01. Per Eriksson Holding i Krylbo AB har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Per Eriksson Holding i Krylbo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickeriv. 14, 775 96, Krylbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0226-77300.

Avesta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Per Eriksson Holding i Krylbo AB Privat, ej börsnoterat.

Per Eriksson Holding i Krylbo AB har idag 556282-2873 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Per Eriksson Holding i Krylbo AB

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer, fastighetsförvaltning, handel med motorcyklar och fordon, åkeri- och rederiverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Per Eriksson Holding i Krylbo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Per Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Erik som är född 1928 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor, .