Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag är ett bolag som finns i Avesta. I Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eidseflot, Karin Elisabet som är född 1937 och har titeln Extern firmatecknare, Eidseflot, Hans Jakob som är född 1932 och har titeln VD, Eidseflot, Hans Jakob som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Eidseflot, Jan-Olav som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag på telefon 0226-43111.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, inom stålbranschen med industriutrustningar, byggnadssmide, stålkonstruktioner, traversbanor, dammluckor, hallar, broar, grovplåtsarbeten, rör och tuber, tryckkärl, handel och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren

Hans-Jacob Stålbyggare Engineering Aktiebolag har 556287-3884 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.