Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva livsmedelshandel och uthyrning av maskiner och inventarier för livsmedelsbranschen, utföra anläggnings- entreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1986-12-10 så skapades Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556289-4005 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Avesta.

Just nu är Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0226-40100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjell Oskarsson i Horndal Aktiebolag är Oskarsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Karl Åke som är född 1930 och har titeln Suppleant, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .