A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag ska trivas.

A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, redovisning, administration och data, bedriva kursgård och seminarieverksamhet, konferensanläggning med övernattning och servering, förmedling av artistisk verksamhet, handel med data och datautrustning, utbildning inom administration och dataprogram, finansiell förmedling -utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963:76) om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse den 31 mars 1955-, rådgivning inom musik- och databranschen samt handel med värdepapper och fastigheter jämte idka därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6582028.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag är Hey, Peter Nis som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Arrsjö, Sven Peter Daniel som är född 1953 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

A.M.S. Artist Management Services Aktiebolag har 556304-1622 som sitt organisationsnummer.