Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag ska trivas.

Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra lastmaskins-, grävmaskins- och renhållnings- arbeten, bedriva köp och försäljning av råvaror och handel med rätt till dito, förvaltning av aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-51050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag är Malmqvist, Carl Johan Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Anna Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolf Malmqvist Maskinentreprenader Aktiebolag har 556304-6860 som sitt organisationsnummer.