OTERTIND Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall äga, förvalta, köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar, samt konsultverksamhet inom ekonomi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OTERTIND Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är OTERTIND Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1988-01-18 så skapades OTERTIND Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel OTERTIND Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

OTERTIND Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556316-8433 är organisationsnummret för företaget som finns i Avesta.

Just nu är OTERTIND Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med OTERTIND Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0226-80575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom OTERTIND Aktiebolag är Karlsson, Bo-Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carl Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .