NI-RO Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och NI-RO Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NI-RO Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för NI-RO Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

NI-RO Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NI-RO Åkeri Aktiebolag ska trivas.

NI-RO Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra åkerirörelse med därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NI-RO Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är NI-RO Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med NI-RO Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-71235.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NI-RO Åkeri Aktiebolag är Eriksson, Nils Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Isa Monika Yvonne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

NI-RO Åkeri Aktiebolag har 556348-1448 som sitt organisationsnummer.