Grytnäs Projekt AB

Dalarnas län

Information

Grytnäs Projekt AB är ett företag som finns i Avesta. I Grytnäs Projekt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Rolf Åke som är född 1956 och har titeln Extern VD, Roswall, Anders Ludvig Stigsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Karl Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Perers, Lars Johan Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Grytnäs Projekt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grytnäs Projekt AB på telefon 023-794040.

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten samt anläggnings- och smidesarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grytnäs Projekt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grytnäs Projekt AB är ett av många företag som finns i Dalarnas län och Avesta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grytnäs Projekt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Grytnäs Projekt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grytnäs Projekt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Rolf Åke -Hallgren, Karl Arne

Grytnäs Projekt AB har 556381-7088 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.