Krylbo Golv Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Krylbo Golv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Krylbo Golv Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Krylbo Golv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Krylbo Golv Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-04-12. Men sedan 1990-01-01 så har Krylbo Golv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stationsg. 31, 775 50, Krylbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krylbo Golv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-61273.

Avesta arbetar för att företag som Krylbo Golv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krylbo Golv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet samt tillverkning och försäljning allt inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Krylbo Golv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krylbo Golv Aktiebolag och det är följande personer, Almgren, Kjell Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Sven Jan Raine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Gunnel Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bergqvist, Susanne Margaretha som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Krylbo Golv Aktiebolag är 556391-0131.