Avesta Elcenter AB

Dalarnas län

Information

Avesta Elcenter AB är ett av många verksamheter som finns i Avesta. Det är nämligen den kommunen som Avesta Elcenter AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Avesta Elcenter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Avesta Elcenter AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1990-04-05. Men sedan 1990-01-01 så har Avesta Elcenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vinbärsv. 7, 774 62, Avesta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Avesta Elcenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0226-57450.

Avesta arbetar för att verksamheter som Avesta Elcenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Avesta Elcenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Avesta Elcenter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Avesta Elcenter AB och det är följande personer, Assmundsson, Alf Rune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Assmundsson, Evy Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Avesta Elcenter AB är 556392-0924.