Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Avesta och Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Avesta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag ska trivas.

Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Avesta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer, elreparationer, elektromekanisk service samt bedriva försäljning inom elområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Avesta.

Vill man komma i kontakt med Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-70277.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag är Lundberg, Karl Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Karl Bertil som är född 1927 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lundbergs Elektromek. service Aktiebolag har 556408-8663 som sitt organisationsnummer.