Stillfors Gräv Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad- och markarbeten inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stillfors Gräv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Avesta så är Stillfors Gräv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Avesta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Avesta och i Dalarnas län. Redan 1990-11-07 så skapades Stillfors Gräv Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Stillfors Gräv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stillfors Gräv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556410-1730 är organisationsnummret för bolaget som finns i Avesta.

Just nu är Stillfors Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Stillfors Gräv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0226-70078 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Stillfors, Ann Britt Kristina -Stillfors, Leif Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stillfors Gräv Aktiebolag är Stillfors, Leif Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Stillfors, Ann Britt Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .