SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia)

Dalarnas län

Information

556418-7010 är organisationsnummer för verksamheten SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Avesta som är den kommunen som SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) finns i.

SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) har varit registrerat sedan 1991-02-01 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Avesta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) så kan ni göra det på telefon genom 0226-55551 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 16, 774 30, Avesta

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av sportutrustning, manufaktur och därtill liknande varor, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SPORTHUSET I AVESTA Aktiebolag (Team Sportia) och det är Lindberg, Karl Jimmy som är född 1964 och har titeln VD, Lindberg, Karl Jimmy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövgren, Anna-Karin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sundin, Ulf Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ulf Sundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,